WTC Tielt Sportief houdt veldtoertocht op zaterdag 23 november

De herfst laat zich al een tijdje gelden en dan is er de jaarlijkse  veldtoertocht. Dit jaar op zaterdag 23 november in de Europahal, met start van 8u30 tot 14u.

Blijft, na succes vorig jaara: drie afstanden, eentje van 27 km (met Poelberg, Meikensbossen, crossparcours Huffesele en Pittemberg), dan de 40 km (passage in Schuiferskapelle) en de 54 km (extra passage in Kanegem). Een parcours waarbij we het maximum uit onze omgeving proberen te halen.

Op de langste afstand krijg je 2 degelijke bevoorradingen met soep, sportdrank, fruit en allerhande koeken, op de kortere menen we dat eentje volstaat. Na afloop die fiets afspuiten, een verkwikkende douche nemen, een hotdog, en je voelt je een ander mens. En dat allemaal voor 4 euro voor vergunninghouders VBR, VWB, WBV en  4 euro voor de anderen.

Geen mountainbike? Daar is aan gedacht. Eddy Vandevyvere uit Wingene verhuurt er: tel 051 65 66 88.

Onderdeel van de challenge VBR West-Vlaanderen, in samenwerking met de Stedelijke Sportdienst en Stad Tielt.

Bijkomende info:          Piet Dejonghe 0473 422 696     tieltsportief@outlook.com                                                                                                      www.tieltsportief.be

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *