Vriendenkring van Heilig Hartschool brengt weer Valentijnsontbijten aan huis

De regio van Tielt wordt dit jaar weer verwend tijdens de week van Valentijn met een uniek valentijnsontbijt dat gratis aan huis geleverd wordt binnen een straal van 10 km van de school. Dit gebeurt door de Vriendenkring van de H. Hartschool (afdeling van ’t Nieuwland).

Tientallen vrijwilligers zullen op zondagochtend 16 februari 2020 in de weer zijn om tussen 7.30 u. en 9.30 u. meer dan 1000 valentijnsontbijten aan huis te leveren in o.a. Tielt, Aarsele, Schuiferskapelle, Kanegem, Marialoop, Meulebeke, Ingelmunster, Ardooie, Oostrozebeke, Dentergem, Ardooie, Pittem, Egem, Wingene en Ruiselede.

Want zeg nu zelf, wat is er romantischer dan een heerlijk vers ontbijt (zelfs met cava en pralines voor wie dat wenst) aan huis geleverd te krijgen? Zo kan u op zondagmorgen lekker lang uitslapen, gezellig en romantisch ontbijten en tegelijk de leerlingen van de H. Hartschool steunen!

Voor 9 euro per volwassene krijgt u 2 verse pistolets, 1 croissant, 1 boterkoek*, een gekookt eitje, fruitsap, chocomelkje, ontbijtgranen, margarine, choco, confituur, speculoospasta, jonge kaas*, peperkoek, fruityoghurt, appel.

Per kind betaalt u 6 euro. *De broodjes worden vervangen door  een chocoladekoek en een gesuikerde sandwich, smeerkaas i.p.v. jonge kaas en leuke gadgets. Voor 16 euro krijgt u een luxe ontbijt met flesje cava (37 cl) en pralines. Onder de bestellers van de luxe ontbijten worden een heleboel cadeaubonnen verloot om elkaar eens goed te verwennen op de dag van de liefde. De cadeaubonnen zijn geldig voor een saunabeurt, een massage, een schoonheidsbehandeling, pedicure, manicure, een haarverzorging, kledij, schoenen, enzovoort.  Er zijn ook gadgets voorzien.

Bovendien kan u met het ontbijt ook iemand verrassen of bedanken. U kunt de ontbijten laten leveren op een adres naar keuze (binnen de 10 km) bij (groot)ouders, kinderen, buren, vrienden of collega’s. Zo bezorgt u hen ook een verrassend fijne dag.

Inschrijven kan tot en met 6 februari 2020 door overschrijving op bankrekeningnummer BE43 9790 8606 7701 (Vriendenkring H. Hart) met duidelijke vermelding van: GSM-nr. van de bestellende persoon, naam bestemmeling met zijn/haar volledige adres en gemeente, het aantal ontbijten volw./kind/luxe, het gewenste uur van levering “7.30 u. – 8.30 u.” of “8.30 u. – 9.30 u.” ofwel “zelf afhalen op school”.

Bestellen kan ook bij de juffen en meesters van de scholen van ’t Nieuwland (Heilig Hart, Beukenhove en Sint-Michiel). (Betalen/overschrijven = bestelling in orde)

De opbrengst gaat integraal naar de H. Hartschool: aankoop van nieuw meubilair, tussenkomst bij speciale activiteiten, nieuwe speeltuigen op de speelplaats …

Voor verdere informatie kan u de werkgroep Valentijn contacteren via vriendenkring.heilighartschool@gmail.com.

  Scholen ‘t Nieuwland – afdeling H. Hart – Mgr Vanhovestraat 6 – 8700 Tielt https://www.facebook.com/VriendenkringHHTielt/?fref=ts
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *