Voor de 30ste keer nieuwjaarswensen voor SartoTV, de televisieomroep van het Sint-Andriesziekenhuis

Naar jaarlijkse gewoonte kunnen kinderen uit de ruime Tieltse regio hun nieuwsjaarswensen overbrengen via de camera’s van SartoTV. De televisieomroep van het Sint-Andriesziekenhuis vertoont al deze wensen op nieuwjaarsdag via het interne tv-circuit van het ziekenhuis uit Tielt. In het nabijgelegen woon-en zorgcentrum Sint-Andries Tielt kunnen de bewoners eveneens genieten van deze mooie wensen via hun televisietoestel.

En dit alles voor de 30ste keer! Presentatoren Lien en Andries verwelkomen samen met het SartoTV-team iedereen opnieuw op donderdag 27 december vanaf 17 uur in de Ensorzaal van het woon- en zorgcentrum Sint-Andries in de Krommewalstraat in Tielt. SartoTV zorgt ervoor dat alle kinderen in een aangepast decor hun prachtige wensen voor de camera kunnen voorlezen, voordragen, zingen of spelen. 

Inschrijven hoeft niet! Kom gewoon langs, er wordt gezorgd voor een drankje en snoepje. De kinderen treden op in volgorde van aankomst. Achteraf krijgt elk kind een gratis dvd met het volledige programma in de bus. Ook via onze website is de uitzending volledig te bekijken.

Meer informatie over SartoTV kan je terugvinden op de website www.sarto-tv.be. Graag geven we nog even mee dat de deur van SartoTV altijd open staat voor nieuwe medewerkers. Technici én leken zijn welkom!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *