TTC Tielt verkoopt chocolaatjes tijdens De Warmste Week en schenkt opbrengst van 300 euro aan Mivalti

Voor De Warmste Week van Studio Brussel verkocht TTC Tielt chocolaatjes ten voordele van Mivalti. De actie bracht 300 euro op.

Sinds enkele jaren verzorgt TTC Tielt de catering van het festival Peure Rock dat door Mivalti werd georganiseerd. De bezieler van het festival, Ronald Kesteloot, heeft onze vereniging gevraagd als we wilden de catering op ons nemen. Al enkele decennia staan we op Melkrock voor de verkoop van frieten, hamburgers, frikandellen en braadworsten. Ronald was een vaste bezoeker van het festival en op een bepaald moment kregen we de vraag van Ronald. Op die manier heeft onze club reeds een relatie met Mivalti en was de keuze voor ons goed doel snel gemaakt.

Onder impuls van Catrijn De Cloet en Evelyn De Clercq werd deze actie, de verkoop van chocolaatjes, op poten gezet. Op 21 december hebben wij ons opgesteld in de inkom van de sporthal om de chocolaatjes te verkopen. We hebben er gestaan van 10u en 23u totdat de laatste chocolaatjes verkocht waren. In totaal hebben we 150 zakjes verkocht. De winstmarge was 2€ voor Mivalti. Dus in totaal heeft de actie 300€ opgebracht.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *