Trade!Tielt: de nieuwe handelsbeurs voor ondernemend Tielt

Het is nu al uitkijken naar de nieuwe handelsbeurs Trade!Tielt, die wordt georganiseerd in september. De crème de la crème van Tieltse handelaars komt een weekend bijeen in dé Tieltse kern voor handel en vertier, de Europahal.
Tijdens het weekend van 20, 21 en 22 september krijgt iedereen de kans om kennis te maken met het Tieltse ondernemersleven. Ruim 30 handelaars verzamelen in de Europahal om het beste van zichzelf te geven en hun waren aan de man/vrouw te brengen.


De organisatie is in handen van drie Tieltse middenstandsverenigingen die de krachten bundelen. Unizo Tielt, Ondernemend Aarsele en Tieltse Middenstand slaan de handen in elkaar om er een ondernemend topweekend van te maken.

Het hele gegeven wordt gedragen door het Tieltse stadsbestuur, dat heel wat logistieke ondersteuning aanbiedt om het nieuwe concept mee te doen slagen.
De organisatoren kozen voor de klinkende naam ‘Trade!Tielt’, met verwijzing in het Engels naar de Tieltse handel. Het moest een moderne en frisse naam worden, met een passend logo om het Tieltse ondernemersleven weer extra aantrekkelijk te maken.

PROGRAMMA
Op vrijdagavond is een officiële opening voorzien voor genodigden. 
Op zaterdagnamiddag vliegen de standhouders er dan echt in: vanaf 13u00 is de beurs dan toegankelijk voor het publiek en dat tot 18u00. 
Op zondagmorgen start de beurs al vanaf 10u00 en worden de deuren gesloten om 18u00.
Zowel op zaterdag als zondag staat heel wat animatie op stapel voor jong en oud.

PRAKTISCH
Wanneer: zaterdag 21 september van 13u00 tot 18u00
zondag 22 september van 10u00 tot 18u00.
Waar: Europahal – Generaal Maczekplein
Prijs: toegangsticket € 5 (inclusief gratis drankje naar keuze!)

Contact

Telefoon

051428179

e-maileconomie@tielt.bee-mailtradetielt@telenet.be

e-mailtradetielt@telenet.be

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *