Sinterklaas komt op zaterdag 16 november naar Tielt

Sta jij ook al te popelen om de Sint in Tielt te verwelkomen? Wij ook! Op zaterdag 16 november is het zover en bezorgen we de Sint een onvergetelijke namiddag in Tielt! 

 

14U30: AANKOMST SINT 

De Sint en de Pieten komen per koets naar Tielt. Via een rondritje door de Kortrijkstraat arriveren ze op het binnenpleintje aan Huis Mulle de Terschueren, in de Ieperstraat 42-46. Daar wacht hen een feestelijke ontvangst door ons allemaal! 

De Sint wordt altijd vergezeld door Pieten, dat is een zekerheid. Ook dit keer is dat vast niet anders. Oh wat zullen ze wellicht weer gek doen! Dansen, zingen, fratsen uithalen en lekkers uitdelen – daar staan de Pieten bekend om. En de Sint … daar hebben we allemaal wel wat ontzag voor. Kom jij ook uit volle borst meezingen om de Sint en co te verwelkomen? Bij het standje van de dienst Jeugd kan je een nummertje afhalen om de Sint te ontmoeten na de Sinterklaasshow. 

VANAF 15U00: ONTVANGST EN OPTREDEN IN DE EUROPAHAL 

Gratis – Deuren open bij aankomst Sint 

Omstreeks 15u00 verwelkomt het college van burgemeester en schepenen de Sint in de Europahal. Daarna, ongeveer om 15u15, start de Sinterklaasshow van Clown Rocky. 

Clown Rocky presenteert speciaal voor Sinterklaas en de Pieten een Super-Sint-Feest! In het programma wordt er gezongen, de coolste Sinthits komen voorbij en er wordt gelachen, gegoocheld, gespeeld en gek gedaan! 

Vanaf 16u15 krijg je de kans om de Sint de hand te schudden. Wil je de Sint graag een persoonlijke boodschap vertellen? Heb je een mooie tekening voor hem gemaakt? Kleurde je de kleurplaat die je via school ontving? Dan is dit jouw moment! De Sint heeft voor ieder kind een zakje lekkers mee! 

BEZORG JE WENSEN AAN DE SINT 

Vanaf 11 november zal je op het Alexianenplein opnieuw een echte Sint-brievenbus vinden. 

Je kan er je brief of tekening in achterlaten. De Sint liet alvast weten dat hij elke brief zal beantwoorden! Vermeld daarom zeker je naam en adresgegevens. 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *