Rotary Club Tielt zoekt enthousiaste leeuwen

Een mix van doorwinterde ervaring en jeugdig enthousiasme. Daar staat de Rotary Club om bekend. De Tieltse afdeling, die in 1958 werd gesticht met voorzitter Mamert Dumont, zoekt nieuwe leden.

“Rotary is een wereldwijde organisatie van vertegenwoordigers uit de zakenwereld en uit de vrije beroepen, die humanitair dienstbetoon biedt, hoogstaande ethische normen in het zakelijke en professionele leven aanmoedigt en werkt aan de opbouw van goodwill en vrede in de wereld”, zegt de nieuwe voorzitter Grégoire De Kemmeter, die uittredend voorzitter Erwin Vande Capelle opvolgde. Peter D’Haeyere wordt in 2020-2021 voorzitter.

De bestuursploeg bestaat verder uit Kristof Vansteelant, Regine Moreel, Kurt Wallaeys, Dirk Cloet en Guy Vandenberghe. En verder nog: Stefaan Dobbels, Jozef Hanssens, Frederik D’Hulster, Carl Vandaele, Regine Moreel, Charlotte D’Halewin en Jan Van Haverbeke. De Rotary Club is een gemengde club en telt vandaag 57 leden.

De voornaamste doelstelling van een Rotary Club is dienstbetoon, binnen de eigen gemeenschap, op de werkvloer, op nationaal en internationaal vlak.

Eerstvolgende bijeenkomsten zijn op donderdag 10 oktober (Ethiopische avond) en op donderdag 28 november (Beyond Banking, Johan Thijs, manager van het jaar 2018).

Goede doelen die Rotary Tielt steunt: internationaal project in Ethiopië, Peer Support lokaal als hefboom voor een positief schoolklimaat, Belevingskoepels voor kwetsbare personen, Classic Cars for Charity en Drugspreventie. Rotary Club Tielt is ook een van de initiatiefnemers van Rotary & Toekomst, Wetenschap & Techniek en de jaarlijkse kerstcorrida.

Meer info : voorzitter Grégoire De Kemmeter, 0475/93 05 60 of gregoire@dekemmeter.be

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *