Internationale topgroep Perpetuum Jazzile op 10de Nacht van de Champagne van Résidence Pierre in de Europahal

Champagne Résidence Pierre is 10 jaar en viert dat met een groots feest op zaterdag 18 en zondag 19 januari 2020 in de Europahal. Het optreden van het internationaal gerenommeerde Perpetuum Jazzile belooft nu al dé topper van 2020 te worden. Résidence Pierre stelt verschillende (VIP-)formules voor. Vlug je tickets op www.ticketmaster.be bestellen, is de boodschap.

Perpetuum Jazzile is een Sloveense muzikale groep, het best bekend voor een acapella-versie van het nummer “Africa” van de rockband Toto. De video heeft meer dan 20 miljoen keer bekeken ontvangen op YouTube. Meer informatie is terug te vinden op www.ticketmaster.be

Opgericht in 1983, onder de oude naam Gaudeamus Chamber Choir, het bestaat uit zangers en zangeressen. Ze worden soms vergezeld door de Sloveense Radio en Televisie Big Band . Het koor voert voornamelijk a capella met één van haar leden, Sašo Vrabič, als vocal percussionist .

Geïnspireerd door Gene Puerling , The Singers Unlimited , en The Swingle Singers , het koor voert bossa nova , swing muziek, funk , gospel en pop , met behulp van harmonieën kenmerk van close harmony muziek.

In 2006 namen ze Cudna noč ( Strange Night ) album, uitgebracht door Dallas Records , en had een concert met Mansound (van Kiev , Oekraïne ). Een vocal jazz seminar in Ljubljana werd georganiseerd door ze met Ward Swingle , de Swingle Singers oprichter.

Hun uitvoering van ” Africa ” verdiende kudos van het lied co-schrijver, David Paich , en Toto nodigde hen op het podium tijdens een 2011 concert gehouden in de buurt van Udine , Italië In 2011, het koor begonnen met een “World Tour”, die hen meenam naar uitverkochte zalen in Kroatië, Tsjechië, Duitsland, Canada en de Verenigde Staten.

Iedere Fall, de groep presteert Vokal Xtravaganzza avondconcerten in Cankar Hall in Ljubljana, met een aantal gasten uit Slovenië en in het buitenland, waaronder lokale Alenka Godec , 6Pack Cukur , Alya , Oto Pestner , Jan Plestenjak en Nuša Derenda en Vocalica (Italië ), The Real Group (Zweden), Mansound (Oekraïne), BR6 (Brazilië), The Real Six Pack (Duitsland) uit het buitenland.

In 2015 Maraaya , de Sloveense duo dat Slovenië vertegenwoordigd in het Eurovisie Songfestival 2015 met het nummer hier voor jou , bracht een videoclip van het nummer met Perpetuum Jazzile.

Op 19 juni 2015, de groep voerde tijdens het Sloveense nationale dag op Expo 2015 in Milaan In de herfst van datzelfde jaar Perpetuum Jazzile was op zijn eerste tour in China met een groot concert in Guangzhou Opera House .

Het optreden in de Europahal, op 10 jaar Champagne Résidence Pierre, wordt er nu al een om met vingers en duimen van af te likken. Op zaterdag 18 januari is het optreden gepland om 20 uur, op zondag 19 januari om 16 uur. Er zijn telkens concerttickets (46 euro) en tribunetickets (55 euro).

Champagne Résidence Pierre legt iedereen extra in de watten met op zaterdag 18 januari een Champagne Walking Dinner Ticket (92 euro) en op zondag 19 januari een Champagnebrunch Ticket (92 euro) met inclusief ontbijt, lunch, dessertbuffet & champagne en vooraf optredens van Davy & Sasha, Filip d’Haeze en Eveline Cannoot. Tickets via www.ticketmaster.be.

De meewerkende partners zijn Nostalgie, Ment, Mobillux, Farmmeat, Grootmoeders Koffie, Baliehof, Bakwinkel, Ikoon, Sint-Amandshof, Belgasconne en Horeca Totaal. Meer info op www.pop45.be.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *