Gaston Ameye (89) : Tieltse ‘horecapaus’, carnavalist én sympathieke levensgenieter is overleden

Op 89-jarige leeftijd is Gaston Ameye thuis aan de Stationsstraat overleden. Hij baatte niet alleen vele jaren De Mokka in de Stationsstraat uit. Gaston was ook stichter van onder andere de Europafeesten én van de Orde van de 3 Sleutels. Maar bovenal een sympathieke levensgenieter, met een gouden hart. De uitvaart heeft op zaterdag 11 januari plaats in de Onze-Lieve-Vrouwekerk.

De Tieltenaar baatte tot in 1990 restaurant Mokka uit in de Stationsstraat in Tielt en was 35 jaar voorzitter van Horeca-Tielt. Hij was ook jaren provinciaal voorzitter van Horeca-West-Vlaanderen. Daarnaast was hij onder andere ook stichter van de Europafeesten en van de carnavalsorde Orde van 3 Sleutels. in 2003 won Gaston Ameye nog de Tieltse Persprijs.

Gaston was de echtgenoot van Yolande Wyffels, die in 2000 is overleden. Hij was de vader van 2 kinderen: Viviane en Marc.

De uitvaartdienst heeft plaats op zaterdag 11 januari om 10.30 in de Onze-Lieve-Vrouwekerk, gevolgd door de bijzetting in het columbarium op de stedelijke begraafplaats.

(LVC-Uitvaartcentrum Dhondt&Bockelandt)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *