De werkvloer is de rode draad in nieuwe productie Firestix@work van Sint-Cecilia Aarsele

In elk beroep zit er muziek. Met dit idee is de drumband “Firestix” van de Koninklijke Muziekvereniging Sint-Cecilia Aarsele aan de slag gegaan. Na drie uitverkochte voorstellingen in 2012, het slotspektakel van de Tieltse Europafeesten in 2013, eerste prijzen op Vlamo-kampioenschappen en talloze gesmaakte optredens op evenementen vonden de leden van Firestix het tijd voor een nieuw hoofdstuk. Op vrijdag 17 april om 20u, zaterdag 18 april om 20u en zondag 19 april om 19u zal je in de parochiezaal van Aarsele (Jules van Ooststraat 14) terecht kunnen voor Firestix @ Work.

Met “Firestix @ Work” wil de drumband alle ervaringen van de voorbije jaren bundelen in één zeer straf drumspektakel. De rode draad doorheen het spektakel is zeer herkenbaar: de werkvloer. Instructeurs Thierry Mannens en Louis Snauwaert zijn samen met de leden van de drumband “Firestix” gaan grasduinen in verschillende jobs en hebben daarrond de nodige muziekstukken geschreven. Het belooft een mix te worden van traditionele drumband- en alternatieve stukken waarbij geen enkele uitdaging uit de weg is gegaan. Borstelstelen, bekers en aanverwanten zal je zien passeren om toch maar een tip van de sluier te lichten.

Om het spektakel compleet te maken maakt de drumband ook gebruik van uitgebreide licht- en beeldelementen die de muziek alleen maar sterker zullen maken. Voor elk wat wils dus, prachtige muziek en een overweldigende show.

Tickets zijn te koop vanaf 3 februari via https://www.cecilia-aarsele.be en 0496/73 60 86. Het is sterk aangeraden om niet te lang te wachten met de aankoop van kaarten. In 2012 waren de drie voorstellingen uitverkocht in voorverkoop, net als de 3 voorstellingen van het oorlogspektakel Waanzin van Sint-Cecilia Aarsele in 2018.

Wat: Drumspektakel van de drumband “Firestix” en de jeugddrumband van de Koninklijke Muziekvereniging Sint-Cecilia Aarsele.

Waar: Parochiezaal Aarsele (GPS: Jules van Ooststraat 14).

Wanneer: 17 april om 20u, 18 april om 20u en 19 april om 19u.

Tickets: Tickets zijn te koop via https://www.cecilia-aarsele.be en 0496/73 60 86 vanaf 3 februari.

Prijzen: € 16 en € 8 voor -12-jarigen (vrije stoelkeuze).

Drumband Firestix


De drumband is al sinds jaar en dag een sterk onderdeel van de Koninklijke Muziekvereniging Sint-Cecilia Aarsele met vele leden. Dit dankzij de goede zorgen van de instructeurs van zowel de jeugddrumband als de drumband.

Thierry Mannens en Louis Snauwaert zijn op dit moment de respectievelijke instructeurs van de drumband en de jeugddrumband. De jeugddrumband is de ideale springplank om door te groeien naar de drumband. Na slechts 1 jaar muziekatelier (notenleer) kan je al aansluiten bij de jeugddrumband.

Eenmaal in de drumband sluit je aan bij een toffe vriendengroep waar geen uitdaging te groot is. Drumspektakels, Vlamo-kampioenschappen, evenementen van een prachtige show voorzien, blikvangers tijdens stoeten, … de drumband doet het allemaal. Dit doen ze altijd met een sterke focus op muzikale kwaliteit. Tijdens de wekelijkse repetitie op vrijdagavond zorgen ze voor een mooi begin van het weekend.

Kortom mocht je willen aansluiten bij een drumband, niet twijfelen en gewoon voor drumband “Firestix” kiezen.

Koninklijke Muziekvereniging Sint-Cecilia Aarsele

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *