Blanco Tielt reikt scrabbletitels uit. Word nu lid en geniet van avonden denksport!

De Tieltse Scrabbleclub Blanco zit in jubileummodus. De denksporters werkten hun 40ste speelseizoen af en heffen op 20 september het glas op vier decennia woordpuzzelen. Hoogtepunt van het jubileumjaar was de wandel-scrabble-zoektocht waarvoor vele tientallen speurders naar Tielt afzakten met een aantrekkelijke prijzenpot als inzet.

Op 17 mei werd de jubilerende club door de burgemeester en het schepencollege op het stadhuis ontvangen en daar werden ook de prijzen van de zoektocht uitgereikt. In juni werd een punt gezet achter het 40ste seizoen. Voorzitter Joseph Vandaele (samen met penningmeester Rudi Ailliet medestichter van de club) en secretaris Chantal Naessens mochten de trofeeën en waardebonnen overhandigen. Algemeen A-kampioen werd Tina Verdonckt en in de B-reeks zegevierde Sandra Pieters; bij de gastleden waren de titels voor Omer Van Hoecke en Els Popelier. Tina Verdonckt en Anny Van De Maele lieten elk in hun reeks de grootste vooruitgang noteren.

Volgende afspraak op 16 augustus om 20 uur in het Sint-Pauluscentrum aan de Fonteinestraat. Lid worden kost 15 euro, een avondje kennismaken met scrabble in clubverband is gratis. Alle verdere info is te vinden op https://blancotielt.weebly.com .

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *