elmedia is een communicatie-/mediabedrijf en productiehuis. Lieven Vancoillie (49) is zaakvoerder van de gewone commanditaire vennootschap. Hij heeft meer dan 25 jaar ervaring in de regionale journalistiek, schrijft verhalen en persberichten. Daarnaast focust hij op wervende teksten voor advertorials en commercials én is hij verslaafd aan sociale media. Hij maakt ook videocontent voor sociale mediaplatformen, als facebook en Instagram. Een niet te temmen mediaspeler, nieuwsjunk en gedreven opiniemaker.
Tieltenaar Lieven Vancoillie (49) studeerde af als licentiaat in de bestuurswetenschappen en wijdde zijn thesis aan het onderwerp ‘Journalistiek zwijgrecht : onmisbaar voor het recht op informatie ?’. Hij werkte vervolgens meer dan 25 jaar voor Roularta Media Group, waar hij naast reporter, opinieschrijver en editieredacteur ook nieuwsmanager was.
Tot hij besliste om in oktober 2017 met een eigen mediabureau van start te gaan, dat focust op regionale journalistiek, videocontent, copywriting en sociale media. Zijn motto ? Elk mens heeft een verhaal. Voor wie kwaliteit belangrijk vindt. En dat moet verspreid worden. Op sociale media, op het web of in print. elmedia werkt op vandaag onder meer voor PlattelandsTV, Voka Ondernemers, Radio2 en andere media.